Arifović: Pobeda u Pirotu za nastavak takmičenja u Kupu Srbije

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2017, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arifović: "Pobeda u Pirotu za nastavak takmičenja u Kupu Srbije"

Kapiten fudbalera Novog Pazara Ibrahim Arifović rekao je da očekuje tešku utakmicu i pobedu svog tima protiv Radničkog u Pirotu, u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije izmedju Radničkog iz Pirota i Novog Pazara igraće se sutra od 15.30.

"Loše su otvorili sezonu i pokušaće da se uzdignu, ali mi uvek idemo na pobedu. Verujem da će nam novi trijumf dati dodatni vetar u leđa, a da ćemo u istom ritmu nastaviti i u prvenstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duelu s Radničkim 1923 iz Kragujevca", rekao je Arifović.

On je ocenio da su Novopazarci, koji su jedna od dve neporažene ekipe u Prvoj ligi Srbije, puni samopouzdanja.

"Naša najbolja utakmica i pobeda protiv odličnog TSC-a u prvenstvu dodatno nam je podigla raspoloženje. Pobeda u Pirotu je imperativ, iako će neki prvotimci dobiti zasluženi odmor. To je, ipak, na šefu (Marjanu Živkoviću) da odluči", naveo je Arifović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.