Aranđelovčanke ubedljive u „Jezeru“

Izvor: KGsport.info, 22.Okt.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aranđelovčanke ubedljive u „Jezeru“

Pomalo očekivano, rukometašice Radničkog 1964 poražene su u četvrtom kolu Prve lige Zapad od druge ekipe Bekamenta rezultatom 17:34 (9:14).
Kragujevčanke su se dobro držale u prvih desetak minuta, ali su potom gošće iz Aranđelovca ubacile u veću brzinu i napravile seriju 11:2.
Ipak, na odmor izabranice trenera Đurovića odlaze sa podnošljivim zaostatkom od pet golova (9:14), da bi u nastavku potpuno poklekle i dozvolile svojim rivalkama da bez većih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << dođu i do četvrte uzastopne pobede na startu sezone.
U ekipi Radničkog 1964 je kao po običaju najefikasnija bila Natalija Mikić sa 10 golova, a u gostujućoj ekipi su prednjačile Slađana Stefanović i Anđela Radojičić sa po 6 pogodaka.
U narednom, petom kolu kragujevačke rukometašice gostuju aleksandrovačkoj Župi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.