Andrić srušio “romantičare“

Izvor: KGsport.info, 17.Nov.2013, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrić srušio “romantičare“

Minimalnu pobedu u 14. kolu Omladinske lige Srbije ostvarili su fudbaleri Radničkog 1923, koji su na pomoćnom terenu “Čika Dače“ savladali vrlo dobru ekipu OFK Beograda sa 1:0, golom Andrića iz penala.
Uvodni minuti susreta pripali su gostima, ali je gol sa bele tačke preokrenuo utakmicu u korist Kragujevčana.
Igrao se 18. minut kada je desnom stranom prošao desni bek Miletić, a Mirčetić je neoprezno igrao rukom u svom kaznenenom prostoru. Sudija Spasić je bez dvoumljenja pokazao na penal, koji je prvotimac Komnen Andrić pretvorio u pogodak na taj način što je loptu poslao u levu, a golmana u desnu stranu.
Do kraja utakmice ređale su se brojne šanse, koje su poslužile dvojici dobrih golmana da se istaknu.
Ovom pobedom omladinci Radničkog napravili su pomak na tabeli i izjednačili se sa “romantičarima“ sa po 20 bodova, s’ tim što gosti imaju tri utakmice manje.
U narednom kolu, već u sredu (11.00h), ekipa trenera Milana Živkovića gostuje predposlednjoj ekipi Sloge u Kraljevu.
Radnički 1923 – OFK Beograd 1:0 (1:0)
KRAGUJEVAC
Prvi pomoćni stadion “Čika Dače“
Gledalaca: 150.
Sudija: Aleksandar Spasić (Topola)
Žuti kartoni: K. Andrić, Spasojević, N. Nedeljković (Radnički 1923).
Strelac: 1:0 Komnen Andrić u 18. minutu (iz jedanaesterca).
RADNIČKI 1923: Kostić, Miletić, D. Nikolić, Gavrović, Živanović, Spasojević (Vasojević), Stević, Aleksić (Gavrilović), K. Andrić, N. Nedeljković (S. Andrić), Urošević.
OFK BEOGRAD: Ostojić, Simonović (Grković), Mirčetić (Đurović), Vukmanović, Matović, Mitić, Gajić, Golubović, Škrbić (Filipović), Čermelj, Belić (Mrkela).
Igrač utakmice: Strahinja Urošević (Radnički 1923).
Izvor: Željko Marinković

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Pioniri Radničkog 1923 odoleli na Karaburmi

Izvor: KGsport.info, 17.Nov.2013

Radnički 1923 je osvojio bod na gostovanju protiv ekipe OFK Beograda (0:0), u 14. kolu Pionirske lige Srbije.. Remi na Karaburmi predstavlja veliki uspeh za pulene trenera Darka Milisavljevića, koji su uspeli da odole OFK Beogradu, koji je do ovog kola bio lider na tabeli.. Domaćin je bio bolji u...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.