Adamović presudio Kragujevčanima

Izvor: KGsport.info, 27.Sep.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adamović presudio Kragujevčanima

Fudbaleri Radničkog 1923 eliminisani su iz Kupa Srbije, nakon što su u meču šesnaestine finala poraženi od superligaša Mačve u Šapcu sa 0:1 (0:0). Gol odluke postigao je isksuni Miloš Adamović početkom drugog dela susreta.
Kombinovani tim kragujevačkog prvoligaša pružio je dobar otpor Šapčanima, ali je na kraju pretrpeo minimalan poraz.
U prvom poluvremenu mreže su mirovale. Žakula je u 16. minutu pokušao udarcem glavom da savlada Rumenića, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << nije bio dovoljno precizan. U 35. minutu Ognjen Ilić je uputio udarac sa distance, golman Mačve Puletić kratko odbio loptu, na nju je natrčao Lukić i šutirao samo u spoljni deo mreže.
Trenutak odluke dogodio se u 54. minutu. Gemović je uputio centaršut sa desne strane, lopta je došla do Adamovića, usledio je udarac i ne baš spretna intervencija Rumenića, pa se lopta našla u mreži.
Kragujevčani su u finišu susreta pokušali da dođu do izjednačenja preko Ratkovića i Maksimovića, ali bezuspešno, pa se domaćin radovao prolasku u narednu fazu takmičenja.
Fudbaleri Radničkog 1923 sada se okreću obavezama u Prvoj ligi Srbije i gostovanju ekipi Javora u Ivanjici.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.