8 miliona za popravku skenera

Izvor: B92, 14.Nov.2011, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8 miliona za popravku skenera

Skener u Opštoj bolnici u Ćupriji, jedini u Pomoravskom okrugu, koji je u kvaru od marta meseca, biće u funkciji dvadeset dana, zahvaljujući sredstvima od osam miliona dinara koje su za popravku izdvojili Ministarstvo zdravlja i bolnica.

Reč je o skeneru koji je kupljen pre četiri godine, izjavio je novinarima direktor bolnice dr Predrag Drenovaković. Opšta bolnica u Ćupriji, "pokriva" opštine Jagodinu, Despotovac, Paraćin, Svilajnac,Rekovac i Ćupriju sa preko 250.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanovnika.

Dok je skener u kvaru, pacijenti, kojima je bio neophodan ovaj dijagnostički aparat, slali su se u Kragujevac, Niš i Beograd.

Skener će ponovo biti u rada početkom decembra, potvrdio je Drenovaković.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.