35 godina KBO! u Božidarcu

Izvor: BalkanRock.com, 18.Nov.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

35 godina KBO! u Božidarcu

U petak, 01. decembra, od 20 časova, u Božidarcu, održaće se veliki slavljenički koncert povodom 35 godina postojanja i rada kultnog kragujevačkog pank benda KBO!.

KBO! je najstariji aktivni kragujevački bend, koji punih 35 godina bez prekida svira, stvara i traje, sa istom energijom sa kojom je i počeo, konstantno snimajući nove pesme.

Koncert u Beogradu ujedno će biti i promocija novog albuma “Prosta proza”, dvanaestog po redu studijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << albuma. Paralelno sa novim albumom ovih dana u Nemačkoj je objavljen album koji sadrži kompilaciju pesama od ’82-e do ’89-e od kojih mnoge nikad nisu ugledale svetlost dana. Skoro da ne postoji grad u bivšoj Jugoslaviji gde nisu svirali, a mogu se i pohvaliti i koncertima u mnogim drugim evropskim gradovima.

Pored njih, na koncertu čućemo i momke iz benda Scordisci.

Ulaznice se mogu nabaviti u Felix Shopu, TC Sremska, po ceni od 400 dinara. Na ulazu karte će koštati 500 dinara.


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.