Zvečan: Uhapšeni Srbi

Izvor: S media, 07.Sep.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvečan: Uhapšeni Srbi

Rano jutros policija uhasila dve osobe zbog krađe vozila i falsifikovanih isprava. Obojica uhapšenih su srpske nacionalnosti.

Pripadnici kosovske policije uhapsili su rano jutros dve osobe u selu Žitkovac u opštini Zvečan na severu Kosova, osumnjičene za krađu vozila i posedovanje falsifikovanih isprava.

Dačić: Srbiji preti opasnost od terorizma!

Novi Pazar: Ilegalna prodaja oružja

Otac i sin ukrali rogove nosoroga

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je Tanjugu da su uhapšene osobe srpske nacionalnosti, od kojih jedna ima prebivalište u Kraljevu, a druga u Kosovskoj Mitrovici.

Medić je precizirao da su oni uhapšeni na jednom od sporednih puteva u opštini Zvečan.

Prilikom hapšenja u vozilu su pronađeni predmeti koji se koriste za obijanje vozila, kao i dva para registarskih tablica i hiruške rukavice koje su, kako se pretpostavlja, koristili u krađi, naveo je Medić.

Odlukom javnog tužioca osumnjičenima je određeno zadžavanje od 48 sati, kazao je on.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.