Zvanično obustavljen postupak protiv Olivera Ivanovića

Izvor: N1 televizija, 14.Feb.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično obustavljen postupak protiv Olivera Ivanovića

Osnovni sud u Mitrovici odlukom je obustavio optužnicu protiv Olivera Ivanovića nakon njegovog ubistva 16. januara.

Odluka suda, do koje je došao Kallxo.com, zasnovana je na Zakonu o krivičnom postupku.

Sud ukazuje da se obustavljanje optužnice iz člana 358. dešava ako je istekao rok za optužnicu, ukoliko dođe do amnestije ili postoje druge okolnosti koje zaustavljaju krivično gonjenje.

U odluci kojom se odbacuje optužnica navodi se da je Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 21. januara 2016. osuđen na devet godina zatvora zbog ratnih zločina.

Političar kosovskih Srba i lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u Severnoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Istraga ubistva Olivera Ivanovića: Kancelariji EULEKS-a prosleđena dokumentacija u vezi sa slučajem

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018

Lider Građanske inicijative SDP, ubijen je 16. januara ispred sedišta svoje stranke..Ministarstvo pravde prosledilo je danas Kancelariji EULEKS-a u Beogradu dostavljena dokumenta od strane Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, a po osnovu dva zahteva za pravnu saradnju prištinskih organa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.