Zibraj: Kosovo neće dozvoliti posetu Vučića

Izvor: Danas, 01.Sep.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zibraj: Kosovo neće dozvoliti posetu Vučića

Savetnik ministra spoljnih poslova Kosova Jetlir Ziberaj, izjavio je da Kosovo neće dozvoliti posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred prevremene izbore koji se održavaju 6. oktobra, javljaju prištinski mediji. Članak Zibraj: Kosovo neće dozvoliti posetu Vučića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oružana pljačka banke u Štimlju, pucano na policiju

Izvor: Danas, 02.Sep.2019, 12:32

Četiri maskirane osobe naoružane dugim cevima izvele su jutros oružanu pljačku u ekspozituri Rajfajzen banke u Štimlju, javljaju kosovski mediji. Članak Oružana pljačka banke u Štimlju, pucano na policiju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

CIK: OEBS će imati savetodavnu ulogu na prevremenim izborima na Kosovu

Izvor: Danas, 02.Sep.2019

Centralna izborna komisija (CIK) odlučila je danas da će uloga OEBS-a na dan prevremenih parlamentarnih izbora na Kosovu 6. oktobra, biti savetodavna kao i na prethodnim izborima, dok je za sutra najavljeno potpisivanje sporazuma sa posmatračkom misijom EU. Članak CIK: OEBS će imati savetodavnu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.