Završen Nacrt zakona o transformaciji BSK u Oružžane snage Kosova

Izvor: Blic, 02.Mar.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen Nacrt zakona o transformaciji BSK u Oružžane snage Kosova

Ministarstvo za bezbednosne snage Kosova (BSK) izradilo je Nacrt zakona o transformaciji te strukture u Oružane snage Kosova i iduće nedelje će ga proslediti kosovskoj vladi, rekao je danas ministar Haki Demoli na sednici skupštinske Komisije za unutrašnje poslove, bezbednost i nadgledanje BSK.

Demoli je rekao da pre usvajanja ovog zakona u Skupštini treba promeniti ustav, odnosno potrebno je usvojiti amandmane kojima će biti omogućena promena ustava, saopšteno je iz kosovske skupštine.

Ministar za bezbednosne snage Kosova je kazao da je cilj da ova formacija postane članica NATO-a, prenosi RTK 2.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Završen Nacrt zakona o Oružanim snagama Kosova

Izvor: NTV.rs, 02.Mar.2015

PRIŠTINA – Ministarstvo za bezbednosne snage Kosova (BSK) izradilo je Nacrt zakona o transformaciji te strukture u Oružane snage Kosova i iduće nedelje će ga proslediti kosovskoj vladi, rekao je danas ministar Haki Demoli na sednici skupštinske Komisije za unutrašnje poslove, bezbednost i nadgledanje...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.