Izvor: Blic, 09.Jun.2020, 13:26

ZaštoVučić ima dve VERZIJE ZRABRANJENOG SPOTA - jednu za Kosovo, a drugu za ostatak Srbije i da li je to UVOD U KOSOVSKI PORAZ

Dve verzije istog predizbornog spota „Za našu decu“, jedan puštan u centralnoj Srbiji i bez pominjanja dece sa Kosova i Metohije, drugi, koji su delili predstavnici Srpske liste, a kojim su „pokrivena“ sva deca do Štrpca i Gore, pojednostavljeno sažimaju sve postupke srpskih vlasti ka pokrajini od ukidanja vanrednog stanja naovamo. Sve teže razumljive poruke suprotne po suštini i formi – od toga da treba da priznamo ratni poraz do povratka na Rezoluciju SB UN 1244 – uspele su da kosovskometohijsku temu održe u izbornoj kampanji u kojoj izvesno, prvi put, neće biti nijednog pravog kosovskog performansa. Ali, da je takva odluka isključivo praktična i iznuđena zdravstvenim razlozima i činjenicom da su u južnoj srpskoj pokrajini na snazi druge epidemiološke vlasti, iz vrha Srpske napredne stranke nas ne bi uveravali pride i da 20 godina posle rata treba da priznamo poraz.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.