Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu uhapšeno devet osoba za krijumčarenje lijekova

Policija Kosova uhapsila je osam osoba osumnjičenih za krijumčarenje lijekova.

Odjeljenje za istragu granične policije vodilo je šestomjesečnu istragu, nakon koje je uslijedila policijska akcija i pretres na 17 lokacija u regionu Prištine i Peći, saopšteno je iz policije.

Zaplijenjena je velika količina lijekova porijeklom iz Srbije, pod sumnjom da nisu prošli kontrolu i provjeru.

Sumnja se da su uhapšeni organizovano i u saradnji prokrijumčarili lijekove i nanijeli štetu budžetu Kosova, kaže se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština: Zaplijenjena veća količina lijekova, uhapšeno 9 Albanaca

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2016

PRIŠTINA- Kosovska policija uhapsila je danas devet Albanaca i zaplijenila veću količinu lijekova u akciji pod nazivom "Lijek"...Akcija je sprovedena na području opština Peć i Priština, a pretreseno je 17 lokacija na kojima je pronađena velika količina lijekova porijeklom iz Srbije...Tokom pretresa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.