Zaplenjeno 85 kg marihuane, uhapšeno osam osumnjičenih

Izvor: Studio B, 05.Mar.2012, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 85 kg marihuane, uhapšeno osam osumnjičenih

Policija je danas u Novom Sadu i na području Kraljeva uhapsila osam članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene za krijumčarenje skank marihuane i zaplenila 85 kilograma te droge, dok se za jednim osumnjičenim traga.

To je saopštio tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

On je naveo da su osumnjičeni marihuanu nabavljali od ljudi sa Kosova a droga je bila namenjena ilegalnom tržištu Novog Sada i drugih gradova u Srbiji.

Marihuana >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je zaplenjena u objektima koje su osumnjičeni koristili u Vrnjačkoj Banji, a zaplenjeni su i automatska puška i pištolj "u nelegalnom posedu".

Radisavljević je naveo da su predistražni postupak više meseci vodili Tužilaštvo za organizovani kriminal i Bezbednosno-informativna agencija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.