Zapaljen pomoćni objekat na posedu povratnika kod Kline

Izvor: KMnovine.com, 26.Feb.2024, 22:16

Zapaljen pomoćni objekat na posedu povratnika kod Kline

Zapaljen pomoćni objekat na posedu povratnika kod Kline

Pomoćni objekat na posedu povratnika Ljubiše Dončića, u selu Klina zapaljen je protekle noći.


   
Foto: ILUSTRACIJA 

   




Tom prilikom izgorelo je nekoliko stotina bala sena koje su tu bile smeštene i uništen je i objekat.


Vlasnik objekta, Ljubiša Dončić >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << nije bio kod kuće u trenutku kada je požar podmetnut i jutros je zatekao štetu koju je prijavio tzv. "Kosovskoj policiji".


Ovaj u nizu napada na Srbe širom Kosova i Metohije, uneo je nemir među povratnike i preostale Srbe u Metohiji.



   
Foto ilustracija: KM novine    

Kancelarija za Kosovo i Metohiju, navodi se, pomoći će porodici Dončić da nadoknadi štetu koju je pretrpela i pružiće svu podršku, kako bi odoleli svim pritiscima. Međutim, nejasno je kako bi to moglo da se dogodi s obzirom na činjenicu da upravo Kancelarije za KiM, sprovodeći politiku aktuelnog režima, podstiče albansko nasilje nad Srbima sprovodeći izdaju Kosova i Metohije.


Sve što Kancelarija za Kosovo i Metohiju ume jeste da izdaje saopštenja u kojima ne optužuje albanske ekstremiste niti pominje bilo kakav separatizam. Na tome se sve završava i to ukoliko saopštenja ne budu dovoljno zapaljiva jer u suprotnom izazovu interesovanje albanske strane koja odgovori novim napadima na Srbe.


Kao "pomoć" Kancelarija za KiM, u ime Vlade Srbije, obavezno pozove apstraktnu i neodređenu "Međunarodnu zajednicu" da zaštiti stanovnike Srbije an delu njene teritorije, Kosovu i Metohiji, ali ne učini nikakav trud niti izvrše ma kaakv pritisak da bi se to i dogodilo. I opet naprotiv, pristanu na svaki velikoalbanski zahtev bez da sami kosovski separatisti ispune ijedan uslov da bi se Srbima omogućilo da žive bolje.


Otvoreno se može reći da Kancelarija za KiM pasivnim posmatranjem i činjenjem usluge velikoalbanskoj ekspanziji, učestvuje i sama u progonu Srba sa Kosova i Metohije. Po principu "nema Srba - nema problema".
 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2024 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.