Zapaljen automobil osnivaču portala Kosovo onlajn

Izvor: Danas, 18.Mar.2024, 13:32

Zapaljen automobil osnivaču portala Kosovo onlajn

U Leposaviću je u noći između subote i nedelje zapaljen automobil Dušanu Milanoviću, vlasniku preduzeća VIM info u kosovskom sistemu, koje je osnivač portala Kosovo onlajn.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapaljen automobil osnivaču portala Kosovo onlajn

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2024

Automobil Dušana Milanovića, vlasnika preduzeća VIM info u kosovskom sistemu, koje je osnivač portala Kosovo onlajn, zapaljen je u noći između subote i nedelje u Leposaviću.

Nastavak na Radio 021...

NOVI NAPAD NA SRBE! Zapaljen automobil osnivača portala "Kosovo onlajn" u Leposaviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024

Vozilo je zapaljeno u noći između subote i nedelje...Automobil Dušana Milanovića, vlasnika preduzeća "VIM info" u kosovskom sistemu, inače osnivača portala "Kosovo onlajn", zapaljen je minulog vikenda u Leposaviću...Portal prenosi da je vozilo zapaljeno u noći između subote i nedelje, kao i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.