Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2020, 11:03

Za ponedeljak odložen sastanak Hotija sa liderima vladajuće koalicije

Sastanak lidera vladajuće koalcije sa premijerom Kosova Avdulahom Hotijem, koji je trebalo da se održi danas, odložen je za pondelejak, izjavili su zvaničnici Alijanse za budućnost Kosova (ABK).

"Danas najavljeni sastanak nije održan, već je odložen za ponedeljak", rekao je portparol ABK Luljzim Bljakaj za Koha.net.

Prema saznanjima Kohe, jedan od razloga za odlaganje sastanka je to što neki predstavnici koalicije nisu na Kosovu.

Lider i drugi zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ABK su i ranije izražavali nezadovoljstvo činjenicom da njihovi predstavnici nisu bili prisutni na sastanku Hotija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu.

Nezadovoljstvo je još više pojačano nakon odluke Hotija da se obustave radovi na putu Dečani–Plav u Dečanima, čiji je gradonačelnik kadar ABK.

Na sve primedbe iznete u javnosti lider Demokraskog saveza Kosova Isa Mustafa je odgovorio da će nakon što prođe situaciju izazvana korona virusom sesti i razgovarati sa liderima stranaka vladajuće koalicije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.