Za izbore na Kosovu prijavila se 102 politička subjekta

Izvor: EurActiv Srbija, 05.Sep.2013, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za izbore na Kosovu prijavila se 102 politička subjekta

Za lokalne izbore na Kosovu prijavila su se 102 politička subjekta - partije, gradjanske incijative i nezavisni kandidati, izjavila je direktorka kancelarije za registraciju političkih partija pri Centralnoj izbornoj komisiji Kosova Miradije Mavrići. Po isteku roka za predaju izbornih lista za lokalne izbore 3. novembra zapadne ambasade na Kosovu apelovale su na gradjane sa pravom glasa koji žive van Kosova da se prijave za glasanje na lokalnim izborima do produženog roka 10. septembra.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

U toku tehnička provera izbornih lista

Izvor: Beta, 05.Sep.2013

PRIŠTINA, 5. septembra 2013. (Beta) - Izvršna direktorka Kancelarije za prijem izbornih lista za lokalne izbore na Kosovu Miradije Mavrići rekla je u četvrtak u Prištini da se za izbore 3. novembra prijavilo ukupno 105 političkih s.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.