Za državljanje BiH, Crne Gore i S. Makedonije obavezni PCR testovi pri ulasku na Kosovo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2020, 15:05

Za državljanje BiH, Crne Gore i S. Makedonije obavezni PCR testovi pri ulasku na Kosovo

Vlada Kosova je na elektronskoj sednici 13. jula usvojila nove mere u cilju suzbijanja i širenja korona virusa, a prva tačka se odnosi na obavezno nošenje maski i održavanje fizičke distance od dva metara. U cilju sprečavanja širenja virusa, Vlada Kosova je usvojila odluku kojom građani Republike Severne Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine moraju da imaju negativan PCR test, ne stariji od 72 sata, kako bi ušli na teritoriju Kosova. Međutim, ova odluka ne važi za osobe koje su u...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IRSKA DRAKONSKIM MERAMA PROTIV KORONE: Ko uđe u prevoz bez maske plaća 2.500 evra kazne, a preti mu i zatvor!

Izvor: Kurir, 13.Jul.2020

U mnogim zemljama nošenje maski je obavezno radi sprečavanja širenja korona virusa, a Irska se odlučila na drakonske mere.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.