ZVEZDIN AS STAO UZ NAROD NA KOSOVU I METOHIJI: Nedović jasno i nedvosmisleno – Kosovo je srce Srbije! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2023, 13:38

ZVEZDIN AS STAO UZ NAROD NA KOSOVU I METOHIJI: Nedović jasno i nedvosmisleno – Kosovo je srce Srbije! (FOTO)

Reprezentativac Srbije je najpre podržao Novaka Đokovića, a potom se i sam oglasio putem Instagrama! Srpski narod na Kosovu i Metohiji prethodnih dana ponovo doživljava torturu od strane albanskih pripadnika tamošnje policije, koji su u nekoliko navrata do zuba naoružani napadali goluruko stanovništvo. Prvi među javnim ličnostima, tačnije sportistima, koji je stao uz naš narod ... Read more
The post ZVEZDIN AS STAO UZ NAROD NA KOSOVU I METOHIJI: Nedović jasno i nedvosmisleno – Kosovo je srce Srbije! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PDP: Događaji na KiM posljedica višedecenijskog najgrubljeg kršenja međunarodnog prava

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2023

BANJALUKA - Događaji prethodnih dana na Kosovu i Metohiji su posljedica višedecenijskog najgrubljeg kršenja međunarodnog prava, što se, nažalost, čini uz blagonaklonost dijela međunarodne zajednice, jedan je od zaključaka Predsjedništva PDP-a tokom današnje sjednice koja je održana u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.