Izvor: Blic, 22.Nov.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŽIVOT" SA CARINOM OD 100 ODSTO Nema štampe, zalihe mleka pri kraju, cene divljaju, SPALJUJU SRPSKE PROIZVODE (VIDEO)

Već prvog dana nakon što je Priština povećala carinske stope na 100 odsto na proizvode iz Srbije i BiH, posledice su drastične! Na Kosovo i Metohiju nisu dopremljeni brojni proizvodi iz Srbije, pre svega prehrambeni, pa tako nije stiglo ni mleko, hleb, kao ni beogradska štampa, a u brojnim trgovinama roba je već poskupela.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

EKONOMSKA "OLUJA": Jogurt na Kosmetu "ide" na čak 300 dinara

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2018, 11:47

U Mitrovici se već osećaju posledice sramne odluke prištinskih vlasti, Srbi uznemireni i besni. Zalihe pasterizovanog mleka se tope, gradilišta pred zatvaranjem POSLEDICE nerazumne odluke Prištine o naplati takse od 100 odsto na sve proizvode koji dolaze iz centralne Srbije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.