ŽESTOKA PORUKA IZ BEOGRADA ZA KURTIJEVOG POTRČKA: Kukavički vodi hibridni rat iz Prištine protiv svega srpskog...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 18:47

ŽESTOKA PORUKA IZ BEOGRADA ZA KURTIJEVOG POTRČKA: "Kukavički vodi hibridni rat iz Prištine protiv svega srpskog..."

Odgovor šefa Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Jedini cilj Svečljinih opsesivnih pokušaja kriminalizacije Srba sa severa Кosova i Metohije jeste da opravda protivpravno prisustvo svojih parapolicijskih jedinica na severu KiM, kaže Petar Petković.

Lažni ministar, a pravi nasilnik i ekstremista Dželjalj Svečlja, zajedno sa njegovim okupacionim falangama preobučenim u odela Kosovske policije, jedini su kriminalci na severu Кosova i Metohije i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu nemaju šta da traže, kaže direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

- Jedini cilj Svečljinih opsesivnih pokušaja kriminalizacije Srba sa severa Кosova i Metohije jeste da opravda protivpravno prisustvo svojih parapolicijskih jedinica na severu KiM, gde danonoćno terorišu srpski narod. Kad već govori o kriminalu, najbolje bi bilo da Svečlja pođe od sebe i optužnice koja je godinama podignuta protiv njega zbog napada kamenicama na pripadnike tzv. kosovske policije, ali i zbog prevrtanja vozila misije Euleks. Pa umesto što bi Svečlja nezakonito da privodi Srbe navodnom poznanju pravde i prava, trebalo bi prvo da on sam prestane da beži od tog istog prava i pravde - kaže Petković u pisanoj izjavi.

Pita da li je sprovođenje reda i zakona to što je kukavički poslao svoje falange da duge cevi uperuju u sina predsednika Aleksandra Vučića zbog jedne majice?

- Da li je vladavina prava kada Kurtijevi specijalci pucaju u leđa Dragiši Galjku, Miljanu Deleviću, Milanu Jovanoviću, braći Stojanović iz Gotovuše?

Ili, kada brutalno pretuku srpsku decu Daru i Кristijana?

Hibridni rat koji Svećlja kukavički vodi iz Prištine protiv svega srpskog i posebno severa Кosova i Metohije, rezultirao je time da nema tog čestitog Srbina koji bi ni javno ni tajno pristao da bude alibi Svećlji u njegovoj bolesnoj opsesiji okupacije severa i proterivanja Srba sa Кosova i Metohije. To mu nikada neće uspeti, napominje Petković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Svečlja vodi hibridni rat iz Prištine

Izvor: Blic, 09.Jul.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je da kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja nema šta da traži na severu KiM.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.