ŽESTOK ODGOVOR PETKOVIĆA KURTIJU: Srpska lista bila i ostala brana odbrane srpskih nacionalnih interesa

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 21:04

ŽESTOK ODGOVOR PETKOVIĆA KURTIJU: Srpska lista bila i ostala brana odbrane srpskih nacionalnih interesa

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je večeras da izjava kosovskog premijera Aljbina Kurija o Srpskoj listi pokazuje da su njeni predstavnici "brana odbrane srpskih nacionalnih interesa" na Kosmetu.

On je Kurtijev stav da zvanična Priština treba da bude srećna što vlada ne zavisi od Srpske liste jer bi joj već bilo izglasano nepoverenje, ocenio kao pohvalu za Srpsku listu.

Mislim da veću pohvalu Srpskoj listi nije mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da da, upravo izrekavši tako nešto jer to pokazuje da je Srpska lista bila i ostala brana odbrane srpskih nacionalnih interesa, zajedno sa Beogradom - rekao je Petković.

Prema njegovim rečima, jedini i pravi predstavnici srpskog naroda na Kosovu su predstavnici Srpske liste.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.