ŽELE DA OSTAVE SEVER KOSOVA BEZ MUŠKIH GLAVA Vučić uperio prstom u međunarodnu zajednicu: Dali su kart blanš za ubijanje Srba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 21:20

"ŽELE DA OSTAVE SEVER KOSOVA BEZ MUŠKIH GLAVA" Vučić uperio prstom u međunarodnu zajednicu: Dali su kart blanš za ubijanje Srba!

Kako kaže, niko od njih danas nije radio na deeskalaciji situacije na Kosmetu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je međunarodna zajednica dala kard blanš za ubijanje kosovskih Srba posle ubistva albanskog policajca u Banjskoj i da niko od njih danas nije radio na deeskalaciji situacija na KiM.

- Pride ih snajperima jure i ubijaju, što nikada drugde nisu dozvolili na takav način. Da bi time ostavili sever Kosova i Srbe bez muških >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glava koje bi mogle da se suprostave teroru premijera prištinskih privremenih institucija Aljbinu Kurtiju. To je cela suština - rekao je Vučić u Predsedništvu Srbije odgovarajući na pitanje novina da li je rešenje situacije raspoređivanje međunarodnih snaga na sever KiM. Vučić je rekao i da bi najbolje rešenje bilo raspoređivanje međunarodnih snaga na sever KiM.

- Bilo bi mnogo bolje i lakše da nema kosovske policije na severu KiM, ali oni nisu hteli to da slušaju. Sada su oni, tobož, najvažniji faktor i to je neko namerno izveo - poručio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.