ZBOG PROLASKA ULICOM PROGLASILI IH UBICAMA! Evo šta kažu PORODICE studenata koji su optuženi za UBISTVO Ivanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG PROLASKA ULICOM PROGLASILI IH UBICAMA! Evo šta kažu PORODICE studenata koji su optuženi za UBISTVO Ivanovića

Ne mogu da verujem šta nas je snašlo. Naš Ivan ni mrava ne bi zgazio, a ne daj bože da nekoga ubije...

Tako priča Miloš Dimitrijević, čijeg je sina Ivana i njegovog druga i kolegu Miloša Radosavljevića tzv. kosovska policija dovela u vezu sa ubistvom lidera GI SDP Olivera Ivanovića. Fotografija dvojice mladića, koji su se na dan ubistva zatekli u Severnoj Mitrovici zbog obaveza na Tehničkom fakultetu, postala je svojevrsna poternica.

Kada se slika, poput >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << požara, proširila po gotovo svim medijima, porodice Dimitrijević i Radosavljević, ali i ostala rodbina, prijatelji i žitelji Kuršumlije, nisu mogli da se načude.

Ivanov otac Miloš Dimitrijević i dalje u neverici odmahuje glavom jer svi postavljaju ista pitanja: otkud ideja da se upre prstom u ova dva studenta? I da li je moguće da je to što su kobnog dana bili na ulici i tu fotografisani dokaz za monstruozne optužbe?! Mnogi u svemu vide pokušaj da se omladini iz Kuršumlije, koja zbog blizine studira na prištinskom Univerzitetu sa sedištem u Mitrovici, utera strah.

- Moj sin nije ni znao da je objavljena njegova i slika njegovog druga u svim medijima. Javio mu je neki kolega i on je začuđen pitao moju suprugu i mene šta da radi. Naravno, savetovali smo mu da odmah ode u policiju, što su on i Miloš učinili u četvrtak u kasnim popodnevnim satima. Dali su izjavu u niškoj policiji - nastavlja Miloš, i dodaje da su mladićima oduzeti mobilni telefoni.

On ističe da nikome nije jasno zašto su Ivanova i Miloševa fotografija tek sad objavljene i zašto ih tzv. kosovska policija sada traži, iako su u međuvremenu bezbroj puta odlazili na Kosmet:

- Tog dana su zaista bili u Kosovskoj Mitrovici, imali su neki ispit ili druge obaveze na fakultetu i uveče se vratili kući. A tom ulicom su prošli, kako mi je Ivan objasnio, da odnesu naočare do neke optičarske radnje.

Dom porodice Radosavljević, koji se nalazi na manje od kilometra od kuće Dimitrijevića, u petak je bio zaključan. Njihovog Miloša su, takođe, doveli u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića. A komšije Radosavljeviće listom opisuju kao miroljubive i časne ljude, što su preneli i na svog sina.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.