ZBOG MALOG STANOJA JE PLAKALA CELA SRBIJA! Doselio se sa Kosova, a porodicu je HRANIO od honorara! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 18:42

ZBOG MALOG STANOJA JE PLAKALA CELA SRBIJA! Doselio se sa Kosova, a porodicu je HRANIO od honorara! (FOTO)

Sa vega šest godina pojavio se u francuskom filmu "Largo Winch"!

Glumac Predrag Vasić sa samo 13 godina proslavio se ulogom dečaka Stanoja u "Montevideu", a svojim monolozima dovodio je gledaoce do suza.

Peđa danas ima 22 godine, a njegov život nije bio nimalo lak.

Tokom devedesetih godina prošlog veka, porodica glumca Predraga Vasića je bila primorana da proda kuću u Gnjilanu i preseli se u Beograd.

Čim su se preselili u srpsku prestonicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Predrag je počeo da snima filmove i sa svega šest godina pojavio se u francuskom filmu "Largo Winch" gde je kadar delio sa Predragom Mikijem Manojlovićem i Rašom Bukvićem.

Objavu dijeli Предраг Васић (@pepivasicc) Stu 6, 2018 u 5:07 PST

Ipak, najveću slavu dostigao je ulogom Stanoja u "Montevideu", a kako je ranije pričao zbog teške porodične situacije honorare od filma davao je porodici, kako bi imali dovoljno sredstava za život.

Objavu dijeli Предраг Васић (@pepivasicc) Svi 3, 2020 u 8:52 PDT

- Većinu tih para, pošto smo mi došli sa Kosova pa smo živeli u jednoj dvosobnoj kućici, sam dao mojima za renorviranje doma. Malo sam njima pomogao, a malo ostavio sebi za školovanje. Nisam se preterano bahanalisao jer nisam taj lik. I sećam se da sam od tog honorara kupio bratu telefon - izjavio je Vasić jednom prilikom.

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.