ZAPLENA NA KOSOVU U kamionu pronađeno više od 240 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPLENA NA KOSOVU U kamionu pronađeno više od 240 kilograma marihuane

Kosovska policija zaplenila je 240,7 kilograma marihuane u jednom kamionu na prelazu Bela zemlja na putu Gnjilane - Bujanovac i uhapsila pet osoba koje se sumnjiče da su povezane s ovim slučajem.

Uhapšeni su, kako se navodi na sajtu kosovske policije, petorica Albanaca od kojih trojica sa prebivalištem na Kosovu, a dvojica iz centralne Srbije.

Droga je zaplenjena prošle nedelje, policija je prvo uhapsila tri osumnjičene osobe, a kasnije slobode su lišena još dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lica od kojih je jedan uhapšen u sredu.

Krajnja destinacija za transport marihuane bila je Ssvajcarska, navodi kosovska policija i dodaje da su u vezi sa ovim slučajem osim kamiona koji je imao srpske registarske oznake zaplenjena dva putnička vozila i šest mobilnih telefona.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preko 240 kg marihuane zaplenjeno na prelazu Bela zemlja

Izvor: BKTV News, 22.Dec.2016

Kosovska policija zaplenila je 240,7 kilograma marihuane u jednom kamionu na prelazu Bela zemlja na putu Gnjilane - Bujanovac...Uhapšeno je pet osoba koje se sumnjiče da su povezane s ovim slučajem...Uhapšeni su, kako se navodi na sajtu kosovske policije, petorica Albanaca od kojih trojica sa prebivalištem...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.