ZAKUVAVA SE NA KOSOVU: Branimir  uhapšen u Prizrenu zbog 4 S na jakni?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKUVAVA SE NA KOSOVU: Branimir uhapšen u Prizrenu zbog 4 S na jakni?!

Uhapšen dok je izlazio iz auta

Branimir Gligorijević (32) iz Novaka, povratničkog sela udaljenog desetak kilometara od Prizrena, uhapšen je danas oko podneva u Prizrenu.

Po nezvaničnim saznanjima Gligorijević je uhapšen  u centru grada po izlasku iz automobila, gde je krenuo da kupi namirnice za decu.

Kako malobrojni Srbi iz Prizrena kažu, jedini razlog za hapšenje Branimira, može biti jakna koju nosi, jer na njoj imaju četiri ocila. Gligorijević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa suprugom i dvoje male dece živi u selu Novake, gde se trenutno nalazi dvadesetak Srba, koji su uplašeni ovih hapšenjem.

Branimir  će biti zadržan u pritvoru a očekuje se da ga sasluša istražni sudija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.