ZAGRMEO RIČARD GRENEL ZBOG SITUACIJE NA KiM Bajden ne sme da ćuti, ovo je opasno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021, 16:44

ZAGRMEO RIČARD GRENEL ZBOG SITUACIJE NA KiM "Bajden ne sme da ćuti, ovo je opasno!"

Povodom trenutne situacije na severu Kosova i Metohije oglasio se i Ričard Grenel, izaslanik bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine

Podsećamo, policija lažne države Kosovo, praćena jedinicama ROSU, upala je danas u severnu Kosovsku Mitrovicu. Oni su pucali bojevom municijom, ispaljivali suzavac i šok bombe, na narod koji se okupio da brani svoj grad.

- Briselski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sporazum je jasan i treba ga se pridržavati - ovo ga krši. Političke manipulacije nekih u Prištini pred lokalne izbore na Kosovu u nedelju moraju prestati. Ovo je opasno i bezobzirno. Džo Bajden takođe ne sme da ćuti o ovoj situaciji - napisao je Grenel na svom Tviter profilu.

The Brussels Agreement is clear & should be followed - this is a violation of it.

The political manipulations by some in Pristina before Sunday’s local elections in Kosovo must stop. This is dangerous & reckless.

Joe Biden must also not be silent on this situation. https://t.co/Tpvxbpux0U

— Richard Grenell (@RichardGrenell) October 13, 2021

Situaciju na Kosovu pratite iz minuta u minut na našem blogu klikom OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.