Izvor: Blic, 14.Nov.2023, 13:34

"ZA DVA DANA IDEMO U BRISEL" Petković nakon sastanka Vučića i Lajčaka: Konačno ulazimo u razgovore o statutu ZSO (VIDEO)

Prihvatili smo poziv Miroslava Lajčaka da idemo u Brisel, gde će za dva dana biti nastavak razgovora između Beograda i Prištine, kaže Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju. On navodi da je to dogovoreno na sastanku koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao sa Lajčakom, a kome je on prisustvovao.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković posle sastanka sa Lajčakom: Za dva dana nastavak razgovora u Briselu o tekstu ZSO

Izvor: 24sedam.rs, 14.Nov.2023

Petković se obratio nakon sastanka predsednika Vučića sa Lajčakom

Nastavak na 24sedam.rs...

Petković posle sastanka sa Lajčakom: Za dva dana nastavak razgovora u Briselu o tekstu ZSO

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Nov.2023

Petković se obratio nakon sastanka predsednika Vučića sa Lajčakom Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas da je prihvaćen poziv specijalnog predstavnika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka da se za dva dana nastave razgovori između...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.