Vulin zahvalan: Postupak Surinama ohrabruje

Izvor: BKTV News, 03.Nov.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin zahvalan: Postupak Surinama ohrabruje

 Ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je ministru unutrašnjih poslova Surinama Fajzelu Mohamedu Norsalimu, s kojim se danas sastao, na ličnom doprinosu i uticaju koji je ispoljio da vlada te zemlje povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Vulin je na sastanku sa surinamskim ministrom naglasio da postupak Surinama ohrabruje u verovanju da će se postulati međunarodnog prava ponovo poštovati u punom kapacitetu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i u skladu sa izvornim načelima kojima se čuvaju dostojanstvo, suverenitet i teritorijalni integritet država kao subjekata međunarodnih odnosa.

Ministar odbrane izrazio je uverenje da će u narednom periodu biti svedoci unapređenja odnosa i saradnje Srbije i Surinama na svim poljima, u interesu i za dobrobit oba naroda, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Dačić se zahvalio Surinamu: Odluka o povlačenju priznanja Kosova je izraz prijateljstva!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.