Vulin na Kosmetu

Izvor: RTS, 16.Jun.2013, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin na Kosmetu

Šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin boraviće u dvodnevnoj poseti Kosmetu, u okviru koje će posetiti porodice Vučetić i Mojsić, čiji su članovi stradali u napadima albanskih ekstremista.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin će razgovaraće u severnom delu Kosovske Mitrovice sa dve srpske porodice čiji članovi su stradali u napadima albanskih ekstremista.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Vulin će u severnom delu Kosovske Mitrovice posetiti porodice Vučetić i Mojsić, najavila je Kancelarija za KiM.

S Vulinom, članove te dve porodice posetiće i grupa nemačkih i austrijskih novinara koji borave u poseti KiM, navodi se u saopštenju.

Vulin će na tribini razgovarati sa studentima i predstavnicima lokalnih samouprava sa severa KiM.

U saopštenju je najavljeno i da će nemački i austrijski novinari boravak na KiM završiti posetom manastiru Banjska.

Vulin će se, kako ja najavljeno, u ponedeljak, 17. juna, sastati sa predstavnicima lokalne samouprave u Suvom grlu dok će Domu zdravlja u tom mestu uručiti donaciju Kancelarije za KiM.

Najavljeno je i da će se potom Vulin sastati sa predstavnikom UNMIK administracije Avadešom Maturom u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vulin obilazi porodice stradale u napadima ekstremista

Izvor: Blic, 16.Jun.2013

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin danas će u severnom delu Kosovske Mitrovice razgovarati sa dve srpske porodice čiji članovi su stradali u napadima albanskih ekstremista...Vulin će u severnom delu Kosovske Mitrovice posetiti porodice Vučetić i Mojsić, najavila je Kancelarija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.