Vulin: Vučić položio ispit, upisao se u kolektivno sećanje

Izvor: Beta, 14.Okt.2021, 11:23

Vulin: Vučić položio ispit, upisao se u kolektivno sećanje

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "položio ispit" tokom krize izazvane akcijom specijalne kosovske policije i upisao se "još jednom" u kolektivno sećanje nacije.Tokom gostovanja na TV Pink, Vulin je kazao da su svi srpski vladari i državnici "najteži ispit" polagali ili padali na pitanju Kosova, a da je Vučić taj ispit položio."Zaboraviće se mnoge dnevne političke odluke, mnoge stvari - da li ste ili niste u pravu, ali pamtiće se kakvi ste bili na Kosovu. To je istorija. To je ulaz u kolektivno pamćenje i to vam srpski narod neće oprostiti ako niste položili ispit", istakao je on.On je naveo da su tokom sastanka Vučića sa predstavnicima Srba i gradjanima sa Kosova u Raški svi razmišljali emotivno - da treba poslati vojsku i policiju na Kosovo, ali da je državnik Vučić rekao: "Ne" i poslao poruku da se napadi na Srbe ne smeju ponoviti i da to velike sile i Albanci znaju."Srbi su došli očajni, predsednik je saslušao svakog i svako je mogao da kaže šta god je hteo, stao je uz njih i rekao im ono što je ceo svet morao da razume: 'Branićemo vas'", rekao je Vulin.Vulin je kazao ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Vučić položio ispit i upisao se u kolektivno sećanje nacije

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "položio ispit" tokom krize izazvane akcijom specijalne kosovske policije i upisao se "još jednom" u kolektivno sećanje nacije.

Nastavak na N1 televizija...

Vulin: Vučić se upisao još jednom u kolektivno sećanje nacije

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2021

Ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio ispit tokom krize izazvane akcijom kosovske policije i upisao se još jednom u kolektivno sećanje nacije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.