Vulin: Posle izbora na Kosovu više niko neće moći da zanemari volju Srba

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Posle izbora na Kosovu više niko neće moći da zanemari volju Srba

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas da je "srećan jer su Srbi sa Kosova i Metohije uzeli sudbinu u svoje ruke i izborili se da oni odlučuje gde će živeti i kako će živeti ".

"Posle ovoga više niko neće moći da zanemari volju Srba sa Kosova i Metohije i ni međunarodna zajednica, ni predstavnici Prištine neće moći da donose bilo kakve odluke koje se tiču života Srba sa Kosova, a da ne pitaju Srbe sa Kosova i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Metohije, Srpsku listu ali i Vladu Srbije", rekao je Vulin novinarima.

On je kazao da su Srbi sa Kosova i Metohije poslušali savet predsednika Srbije i Vlade Srbije i da je srećan zbog toga.

"Pokušaj da se Vlada Srbije i Srbija ukloni sa prostora Kosova i Metohije nije uspeo i zaslugu za to imaju Srbi sa Kosova i Metohije koji su poslušali savet predsednika Vučića i koji su glasali da Srbija čvrsto ostane na Kosovu i Metohij", rekoa je Vulin.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vlada Srbije donela uredbu o poslovima koje mladji od 18 godina ne smeju da rade

Izvor: Beta, 12.Jun.2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv zloupotrebe dečijeg rada, da je Vlada Srbije donela Uredbu o poslovima koje deca do 18 godina ne smeju da rade.Uredba je doneta na predlog Medjunarodne organizacije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.