Vulin: Neophodna je rekonstrukcija Vlade!

Izvor: Press, 15.Jul.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Neophodna je rekonstrukcija Vlade!

Kancelarija za KiM će nastaviti da funkcioniše punim kapacitetom, građani u pokrajini mogu da budu sasvim mirni, taj organ koji se prvenstveno brine o životu ljudi na KiM nastaviće da radi uz veliko razumevanje Vlade Srbije i prvenstveno vicepremijera Aleksandra Vučića,”- rekao je Vulin u izjavi Tanjugu.

On je dodao da čak ni budžet nije smanjen u onom najbitnijem delu u smislu investicija i da će zato moći da se završe svi projekti na Kosovu - od izgradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zgrada, do popravke mostova odnosno, kako je kazao, sve ono što smo namerili da radimo jer budžet Srbije u tom smislu nije zatvoren.

Vlada Srbije nastaviće da finansira život na Kosovu i Metohiji a rekonstrukcija neće u tom smislu pogoditi Kancelariju za Kosovo i Metohiju. Što se tiče rada Kancelarije i mene kao prvog čoveka naravno da mislim da je moglo i trebalo bolje”, rekao je Vulin.

Vulin je mišljenja da uvek ima onih koji bi to mogli da rade bolje od njega i da sud o njegovom radu treba da donese ne samo Pokret socijalista, koji ga je predložio na mesto direktora Kancelarije za KiM, već i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kojem je, kako je kazao, uvek na raspolaganju njegov mandat.

“Mislim da svako ko učestvuje u političkim životu, treba da svoj mandat uvek stavi na raspologanje onima koji su ga izabrali i u krajnjoj liniji javnosti i narodu zbog kojeg je tu”, rekao je Vulin dodajući da je pitanje “Da li ostaje?” - za rekonstrukciju.

“To je pitanje za rekonstrukciju, to je stav procene mog rada - kako sam radio, tako i treba da bude. Ali ponavljam, moj rad je uvek moguće proveriti i on stoji na raspolaganju prvenstveno prvom potpredsedniku Vlade i partiji koja me je na ovo mesto postavila”, rekao je Vulin.

Vulin je kazao da nije dovoljno zadovoljan svojim radom.

“Želeo sam da neke stvari budu brže. Nismo još doneli novi zakon o kosovskom dodatku, mislim da je to naš najveći neuspeh. Mislim da su mnoge stvari mogle da budu brže i siguran sam da će u narednom periodu i biti takve”, naglasio je Vulin.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.