Vulin: Nedopustivo ugrožavanje sigurnosti policije u KZB

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020, 16:36

Vulin: Nedopustivo ugrožavanje sigurnosti policije u KZB

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je nedopustivo ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u Kopnenoj zoni bezbednosti sa Kosova i Metohije.

Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, on je istakao da će MUP upozoriti međunarodne faktore, na prvom mestu Kfor, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije Kosova i Metohije.

Vulin, koji je u mestu Štava kod Kuršumlije obišao policijske službenike na koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su sinoć iz pravca Kosova i Metohije iz automatskog oružja pucali nepoznati napadači, naglasio je da svakodnevne krađe šume i nasrtaji na imovinu stanovništva u Kopnenoj zoni bezbednosti zabrinjavaju svakoga u Srbiji, a posebno MUP.

"Pasivnost međunarodnih faktora ugrožava bezbednost naših pripadnika, a to je nešto što je apsolutno nedopustivo", istakao je ministar.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.