Vulin: Kosovsku vladu treba srušiti, Srbi da smire strasti

Izvor: RTS, 22.Dec.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Kosovsku vladu treba srušiti, Srbi da smire strasti

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja i predsednik Pokreta socijalista Aleksaandar Vulin smatra da vladu u Prištini "treba srušiti" i ići na vanredne izbore na svim nivoima na KiM, a Srbima poručio da "smire strasti" i nađu zajedničko rešenje za pitanja o kojima se ne slažu.
Aleksandar Vulin je, odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa neslaganjima unutar Srpske liste i smenom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ministra Ljubomira Marića, rekao da bi i jedna i druga strana trebalo da smire strasti, da nađu zajedničko rešenje i da pokušaju da izbegnu teške reči koje će ih posle ograničavati u radu.

"Oni žive jedni sa drugima i smatram da je svaka podela među Srbima na KiM opasna i da je treba izbegavati", dodao je Vulin.
Kako je rekao, stvari posmatra "malo drugačije nego što ih, uslovno rečeno, posmatraju i jedna i druga strana".
"Smatram da kosovsku vladu treba srušiti. Treba je srušiti u parlamentu zato što nije formirala ZSO, treba izazvati vanredne izbore i opšte i lokalne i samo tako možemo pokazati svoju ozbiljnost. Nisam siguran da tu imam podršku ni SNS ni Pokreta socijalista na KiM, ali pitali ste me i ovo je moj stav. Vladu u Prištini treba srušiti i ići na vanredne izbore i parlamentarne i lokalne", podvukao je Vulin.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Srbi da smire strasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2016

I jedna i druga strana trebalo bi da smire strasti i nađu zajedničko rešenje, rekao je ministar i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin kometarišući sukob kosovskih odbora partije na čijem je čelu sa odborima Srpske napredne stranke, a zbog smene ministra u Vladi Kosova Ljubomira Marića...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vulin poručio članovima Srpske liste da "smire strasti"

Izvor: N1 televizija, 22.Dec.2016

Ministar za rad i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin članovima Srpske liste, unutar koje je došlo do razilaženja u stavovima, poručio da "smire strasti" i nađu zajedničko rešenje za pitanja o kojima se ne slažu..."Ako mene pitate za čitavu situaciju, stvari posmetram malo drugačije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.