Vulin: Kosovo i Metohija ima šta da ponudi turistički

Izvor: Blic, 22.Feb.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Kosovo i Metohija ima šta da ponudi turistički

Ministar rada Aleksandar Vulin pozvao je danas građane Srbije da obiđu turističke destinacije na Kosovu i Metohiji "jer ta pokrajina ima šta da ponudi", istakavši Brezovicu i kulturno-istorijske i verske objekte.

"Kosovo i Metohija ima šta da ponudi u turizmu i građani iz cele Srbije treba da dolaze u pokrajinu, jer koliko tamo budemo svakodnevno prisutni toliko će i Kosovo i Metohija zaista i biti naša", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poručio je Vulin na sajmu turizma u Beogradu, gde je obišao štand Kosova i Metohije.

"Onoliko koliko se budemo svakodnevno pojavljivali na Kosovu i Metohiji, koliko puta budemo skijali na Brezovici, koliko puta u svom životu budemo obišli Gračanicu i koliko puta budemo bili u Zubinom Potoku, toliko će i Kosovo i Metohija zapravo i zaista biti naše", rekao je Vulin.

On je naglasio da to nije nešto što može da se naredi niti nešto što može politika da uradi.

"Imamo šta da ponudimo, imamo čime da se pohvalimo i samo od nas zavisi u kojoj meri ćemo sve to iskoristiti", poručio je Vulin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.