Vulin: Grenelova buldožer diplomatija odnela pobedu

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Grenelova buldožer diplomatija odnela pobedu

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, komentarišući to što je izglasano nepoverenje vladi Aljbina Kurtija na Kosovu, kazao je da je u pitanju sukob između SAD i Nemačke, ocenjujući da je očigledno SAD odnela pobedu Ministar odbrane Aleksandar Vulin, komentarišući to što je izglasano nepoverenje vladi Aljbina Kurtija na Kosovu, kazao je da je u pitanju sukob između SAD i Nemačke, ocenjujući da je očigledno SAD odnela pobedu. Vulin je za RTS kazao da je pobedila "Grenelova >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << buldožer diplomatija", dodajući da ne očekuje ni nakon vanrednih izbora da odnos prema Beogradu bude promenjen."Posle Kurtija obično dođe neki Murti tako da što se tiče odnosa prema Srbiji ne očekujem veliku promenu, ali očigledno je da je SAD odnela pobedu na Kosovu", kazao je Vulin.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenom Kurtija Grenelova "buldožer diplomatija" pobedila Merkelovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, komentarišući to što je izglasano nepoverenje vladi Aljbina Kurtija na Kosovu, kazao je da je u pitanju sukob između SAD i Nemačke, ocenjujući da je očigledno SAD odnela pobedu...Vulin je za RTS kazao da je pobedila "Grenelova buldožer diplomatija", dodajući...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.