Vulin: Broj hrvatskih vojnika na Kosovu određen je Rezolucijom 1244 a ne dogovorom braće po oružju

Izvor: Danas, 06.Maj.2021, 17:17

Vulin: Broj hrvatskih vojnika na Kosovu određen je Rezolucijom 1244 a ne dogovorom braće po oružju

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da se o broju vojnika koje Hrvatska ili neka druga zemlja može imati u sastavu misije KFOR na Kosovu, odlučuje u skladu sa principima odredjenim Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN "a ne dogovorom braće po oružju".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin reagovao na najavu hrvatskog ministra odbrane

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2021

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se o tome da li će neka zemlja poslati vojnike na Kosovo i koliko će tih vojnika biti u okviru Kfora odlučuje isključivo u skladu s Rezolucijom 1244.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Oštre reagovanja na najavu hrvatskog šefa diplomatije

Izvor: RTS, 06.Maj.2021

Na najave hrvatskog šefa diplomatije Gordana Grlića Radmana da će njegova zemlja na KiM formirati vojni kamp oštro su reagovali ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković kao i gradonačelnici srpskih opština na KiM. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.