Vulin: Beograd nikada nije i neće napustiti Srbe na KiM!

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2017, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Beograd nikada nije i neće napustiti Srbe na KiM!

Ministar rada, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ocenio je danas da Srbe na Kosovu i Metohiji čuva njihova uporna i hrabra borba za slobodu.

"Srbe na KiM čuva Beograd, Srbe na KiM čuva rezolucija 1244, Srbe na KiM čuva njihova uporna i hrabra borba za slobodu. Znam da bi Mustafa voleo da se Vučić nije izborio za pravo da štiti Srbe na KiM, umesto da kao nekada Srbe zastupa popustljiva i slaba Vlada. Znam da bi Mustafa i Tači i Haradinaj i Kurti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << voleli da je Beograd napustio Srbe na KiM ali na njihovu žalost nije i neće", poručio je Vulin.

Vučić šokirao sve: Mogli smo voz da pustimo do Mitrovice, ali bi bilo mrtvih!

Kako Priština čuva Srbe videli smo kada je sa KiM proterano 250.000 Srba, videli smo u pogromu i spaljenim crkvama 17. marta 2004, videli smo u streljanoj Goraždevackoj deci, u pobijenim žeteocima u Starom grackom, u preko 1.000 pobijenih Srba od 1999, podsetio je Vulin.

Vučić poslednji put upozorio Albance: Nećemo dozvoliti da napadate Srbe; Priština pokušala da izazove sukobe!

Kako Priština čuva Srbe vidimo u kamenovanim Ðakovčanima, u opkoljenim Metohijskim enklavama i u preko 40.000 imovinskih zahteva koji se namerno ne rešavaju čime se nastavlja pljacka imovine Srba, naveo je Vulin.

Rama opet provocira: Srbi će moći da dođu na Kosovo, ali samo kao turisti!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.