Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2023, 14:00

Vukadinović: Samo 17,5 odsto građana podržava francusko-nemački sporazum

Svega 17,5 odsto ispitanih građana podržava francusko-nemački sporazum o normalizaciji odnosa sa Kosovom, što je malo za stranke, vlasti i opoziciju koje mu daju podršku, protiv je skoro 38 odsto, saopštio je danas Đorđe Vukadinović predstavljajući rezultate istraživanja za april Nove srpske političke misli (NSPM), čiji je glavni urednik, navodeći da je 44,6 ispitanih reklo da nema stav.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vukadinović:Skok broja građana koji su za opoziciju mada ne znaju za koga

Izvor: Beta, 27.Apr.2023

Podrška Srpskoj naprednoj stranci (SNS) u odnosu na januarsko istraživanje beleži mali, ali ipak pad, od oko jedan odsto, takođe je Socijalistička partija nešto minimalno opala, saopštio je danas Đorđe Vukadinović na predstavljanju aprilskog istraživanja Nove srpske političke misli (NSPM),...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.