Izvor: Luftika.rs, 27.Sep.2022, 14:43

Vučićev megafon Simo Spasić priveden zbog ugrožavanja sigurnosti

Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora Kosova i Metohije koji je osuđivan zbog silovanja, priveden je danas.
Kako piše Nova.rs, Spasić je priveden zbog ugrožavanja sigurnosti.
On se trenutno nalazi kod tužioca na saslušanju.
Podsetimo, ovo nije prvi put da Spasić ugrožava sigurnost ljudima.
On je ranije ove godine uputio preteće poruke novinaru Južnih vesti Aleksandru Stankovu. Stankov je preteće poruke dobio nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nekoliko meseci uznemiravanja, a nakon teksta u Južnim vestima o prostorijama koje je Spasić dobio na korišćenje od grada.
Simo Spasić dovikivao Seki Sablić na ulici:”Ubiće ti dete“

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAZNAJEMO SIMO SPASIĆ UHAPŠEN ZBOG PRETNJI BIVŠEM POLITIČARU Zvao ga na telefon i pisao mu uznemirujuće poruke

Izvor: Blic, 27.Sep.2022

Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora Kosova i Metohije koji je osuđivan zbog silovanja, priveden je danas, a kako saznajemo pretio je putem telefonskih poziva i poruka Slobodanu Samardžiću, bivšem političaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.