Vučić zahvalio predsedniku Liberije na podršci u slučaju Kosmeta

Izvor: RTS, 25.Jun.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zahvalio predsedniku Liberije na podršci u slučaju Kosmeta

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Republike Liberije Žoržom Veom, kome je zahvalio na njihovim stavovima o Kosovu i Metohiji, kao i na balansiranom pristupu rešavanju problema u regionu Zapadnog Balkana.
Aleksandar Vučić i Žorž Vea su razgovarali o daljem unapređenju saradnje između Srbije i Liberije, izrazivši opredeljenje za jačanje političke, ekonomske, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prosvetne i druge saradnje, navodi se u saopštenju Službe za saradnju s medijima predsednika.

Kao prvi korak, predsednik Vučić je najavio posetu srpskog ministra poljoprivrede Monroviji, kao i to da će studenti iz Liberije dolaziti na školovanje u Srbiju, u okviru programa za stipendiranje stranih studenata.
Predsednik Vučić je pozvao predsednika Veu da poseti Srbiju, što je liberijski predsednik prihvatio.
Predsednik Vea je rekao da se nada da će Beograd razgovorima i pregovorima koje vodi sa Prištinom doći do rešenja i da će umeti i uspeti da sačuva mir, zaključeno je u saopštenju.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Žorž Vea o KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Republike Liberije Žoržom Veom, kome je zahvalio na njihovim stavovima po pitanju Kosova i Metohije, kao i na balansiranom pristupu rešavanju problema u regionu Zapadnog Balkana...Dvojica sagovornika su razgovarali o daljem unapređenju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.