Vučić večeras sa članovima Vlade o Kosovu

Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić večeras sa članovima Vlade o Kosovu

BEOGRAD

FoNet

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se večeras sa članovima Vlade povodom situacije na Kosovu i Metohiji, nakon jutrošnje akcije pripadnika kosovske policije ROSU koji su u svernom delu Kosovske Mitrovice uhapsile četvoricu Srba.

Kako je najavljeno iz Vučićevog kabineta, posle večerašnjeg sastanka moguće su i izjave za medije. Kosovska policija ocenila je danas uspešnom jutrošnju operaciju na severu Kosova u kojoj su tri osobe uhapšene >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u okviru istrage ubistva Olivera Ivanovića, jedna je uhapšena zbog ometanja akcije policije, dok se za S.A, traga jer nije pronađen u svom domu, prenosi RTK. Policija je navela da traga za M. R. (40).

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UŽIVO) VUČIĆ SE OBRAĆA NACIJI: Tači i Haradinaj su jedinstveni kad treba da se sprovodi ANTISRPSKA POLITIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa premijerkom Anom Brnabić i članovima vlade je završen, a predsednik se nakon razgovora obratio medijima...- Za nas je svakako donošenje odluka od strane Prištine kojima se onemogućava trgovina sa KiM nešto što predstavlja pokušaj destabilizacije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.