Vučić se sastao sa Srbima sa Kosmeta

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se sastao sa Srbima sa Kosmeta

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Beogradu, a sastanku prisustvuju i predstavnici najznačajnijih državnih institucija Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije u Beogradu, a sastanku prisustvuju i predstavnici najznačajnijih državnih institucija.Sastanku sa predsednikom prisustvuje više od 130 predstavnika Srba sa KiM, na čelu sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakiće, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.Vučić sa predstavnicima Srba razgovara u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a nakon sastanka predviđeno je obraćanje medijima. Predsednik Srbije je u nedelju najavio da će sa Vladom Srbije u narednim danima razmotriti niz poruka koje su upućene u poslednje vreme iz evropskih i svetskih zemalja, po pitanju kosovskog probelam i evropskih integracija. PROČITAJTE JOŠ: Vučić: Nisam optimista po pitanju Kosova"Razgovaraćemo o platformi Srbije za budućnost. Jer, ako se dogodi da Srbija ispuni sve obaveze iz Briselskog sporazum, a Priština nijednu, a onda oni budu ti koji uvode takse od 100 odsto, pa biraju "privatne" Srbe umesto onih koji su dobili gotovo 100-odstotnu podršku srpskog naroda, onda se postavlja pitanje da li je odgovorna politika Srbije jedini mogući odgovor", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Predstavnici Srba sa Kosova tražili da se poveća obim pomoći

Izvor: Beta Video, 27.Feb.2019

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Marko Djurić je kazao da su predstavnici Srba sa Kosova tražili da se poveća obim pomoći, te najavio izmenu uredbe o planu podrške Srbima koja je usvojena u novembru prošle godine kako bi uvrstili dodatne projekte pomoći.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.