Vucic se obratio novinarima povodom DRAMATICNE situacije na Kosovu

Izvor: medio.rs, 02.Feb.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vucic se obratio novinarima povodom DRAMATICNE situacije na Kosovu

Mi ćemo dati sve od sebe da sačuvamo bezbednost - napomenuo je Vučić

Idem da se sastanem sa predstavnicima Srba sa KiM, da bi mogao da im kažem kako su protekli razgovori u Briselu, rekao je premijer Aleksandar Vučić. Idem da smirim gradonačelnike opština sa srpskom većinom, napomenuo je Vučić.

– Situacije je prilično kompleksna, ali neću da kršim reč koju sam dao. Dao sam reč da nećemo da dižemo tenzije – rekao je srpski premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

– Ne zavisi sve od nas. Zabrinut sam. Mi ćemo dati sve od sebe da sačuvamo mir – napomenuo je Vučić.

Kaže da je video da je albanski premijer Edi Rama danas posetio u Prištini stranku Ramuša Haradinaja.

– Nemam komentar. Ali zamislite da sam ja na takav način otišao negde u region da posetim predstavnike najekstremnijih srpskih partija, kako bi reagovali u Evropi i svetu – dodao je Vučić.

Dodao je da je razgovarao sa nemačkim ambasadorom Akselom Ditmanom, dok je predsednik Tomislav Nikolić razgovarao sa drugim ambasadorom o situaciji na KiM.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.