Vučić sa kandidatima Srpske liste

Izvor: RTS, 04.Okt.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa kandidatima Srpske liste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa kandidatima Srpske liste za poslanike u kosovskoj skupštini.
Sastanak u Predsedništvu Srbije počeo je u 13 časova, a nakon sastanka uslediće konferencija za medije.

Sastanku prisustvuje 17 kandidata Srpske liste, kao i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.
Prvi na listi je Igor Simić, a pored njega, na razgovor sa predsednikom, došli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su Zoran Mojsilović, Miljana Nikolić, Jasmina Dedić, Slavko Simić, Ivan Todosijević, Miloš Perović, Ljubinko Karadžić, Verica Ćeranić, Branislav Nikolić, Svetislav Jokić, Milan Kostić, Vinka Radisavljević, Milan Joksimović, Ksenija Božović, Boža Stojanović i Mirjana Nikolić.
Šestoro kandidata je iz Severne Mitrovice, po dvoje su iz Zvečana i Gračanice, dok iz Leposavića, Kline, Istoka, Štrpca, Kamenice i Zubinog Potoka i Vučitrna dolazi po jedan.
Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji održavaju se u nedelju.
Predsednik Vučić je u utorak u izjavi za RTS pozvao Srbe sa KiM, ali i interno raseljene i prognane, da glasaju za Srpsku listu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa kandidatima za poslanike Srpske liste uoči izbora na Kosovu

Izvor: Press, 04.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaje se danas sa 17 kandidatima Srpske liste za poslanike na parlamentarim izborima na KiM. . Foto:blic. Sastanku koji se održava na Andrićevom vencu prisustvuje i direktor Kancelarije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.