Izvor: RTS, 11.Okt.2022, 12:42

Vučić sa Bocan Harčenkom o KiM, bilateralnoj saradnji i o geopolitičkoj situaciji

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razggovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan Harčenkom o situaciji na Kosovu i Metohiji, bilateralnoj saradnji i o geopolitičkoj situaciji.
Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali i o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o regionalnim pitanjima.

Predsednik Vučić je zahvalio na podršci koju Rusija pruža teritorijalnom integritetu i suverenitetu Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije.  
Tokom sastanka, dvojica sagovornika su razgovarali o temama iz domena bilateralne saradnje, a takođe su razmenili mišljenja o geopolitičkoj situaciji. 
I ovom prilikom, predsednik Vučić je ponovio da Srbija ostaje posvećena politici mira i saradnje, kao jedinom načinu za rešavanje otvorenih pitanja.
Takođe, predsednik Vučić je izrazio nadu da će u najkraćem periodu doći do uspostavljanja trajnog mira na tlu Evrope.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Bocan-Harčenkom o saradnji, geopolitičkoj situaciji, Kosovu i regionu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom o temama iz domena bilateralne saradnje i o geopolitičkoj situaciji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.