Vučić pozvao da se glasa za Srpsku listu: Pogledajte šta je poručio SRBIMA NA KOSOVU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pozvao da se glasa za Srpsku listu: Pogledajte šta je poručio SRBIMA NA KOSOVU!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Srbe na KiM da iskoriste svoje pravo i da glasaju za Srpsku listu.

Aleksandar Vučić je rekao da je dovoljno, kako kaže, da građani pogledaju ko šta radi protiv Srpske liste u ovoj kampanji.

- Srpska lista doživljava pravi politički teror i progon na KiM, organizovan od organa takozvane paradržave, podržan od dela međunaornde zajednice. I taj teror se sastoji u sledećem - jedino predstavnici Srpske liste ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dobiju podršku bilo koga iz centralne Srbije, bilo koga sa bilo koje strane. Albancima mogu da šalju podršku i poslanici Bundestaga i mnogi drugi. Zabranjeno je samo Srbima da podrže svoju Srpsku listu - naveo je Vučić.

Vučić je podsetio da je zabranjen spot Srpskoj listi, u kome je krivica Srpske liste u tome što je samo rečeno "Srbija zove".

- Nećete verovati po čijoj žalbi je zabranjen - po žali BIRN-a, kao i 2017. godine je taj spot zabranjen. Veliki BIRN se žalio zbog pozivanja na mržnju. A nije pozivanje na mržnju kada partija Rade Trajković i Rašića na albanskom jeziku kaže da je monstrum Srpska lista. Istovremeno kada snimaju spotove, te spotove snimaju ispred srpske crkve kojoj ne daju da bude srpska crkva, već je koriste za javni toalet - istakao je predsednik.

BONUS VIDEO: KAKO JE NASTAO GASTARBAJTER? Tog oktobra 1968... (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.