Vučić o priznavanju Kosova

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o priznavanju Kosova

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija uvek biti spremna da razgovara sa kosovskim Albancima, ali da nikada neće priznati nezavisnost Kosova.

- Odnos Srbije po pitanju Kosova se neće promeniti. Uvek ćemo da razgovaramo sa Albancima sa Kosova, ali nikad nećemo priznati nezavisnost Kosova - izjavio je Vučić novinarima u Bratislavi, posle sastanka sa slovačkim premijerom Robertom Ficom.

Premijer Srbije je ocenio i da su ekonomski, ali i politički >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odnosi dve zemlje veoma dobri i izrazio uverenje da će trgovinska razmena između Srbije i Slovačke biti još veća. Vučić je rekao da je sa Ficom razgovarao o dolasku slovačkog biznismena Petra Karamaša u Železaru, zatim o određenim energetskim projektima i o privlačenju slovačkih investitora u Srbiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.